Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Şubat 2019 - 15:58 Yorum: 0

Selçuk Bayraktar’dan, İHA’nın zorlu yolcuğuna renkli video

Selçuk Bayraktar, İHA'nın zorlu yolculuğunu, paylaştığı renkli video ile anlattı.

Selçuk Bayraktar’dan, İHA’nın zorlu yolcuğuna renkli video

Selçuk Bayraktar, İHA'nın zorlu yolculuğunu, paylaştığı renkli video ile anlattı. Bayraktar,#MilliTeknolojiHamlesi hashtag'i ile yaptığı paylaşımda "Her zaman uçtuk demedik. Zaman oldu yerden bile kalkamadık" ifadelerine yer verdi.

BAYKAR-Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, İHA'nın zorlu yolcuğunu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla anlattı. İHA'nın aşama aşama ilerleyişinin gösterildiği video renkli görüntüler yer aldı.

"Zaman oldu yerden bile kalkamadık"

İHA "nın otomatik iniş kalkış deneme uçuşlarını paylaşan Selçuk Bayraktar #MilliTeknolojiHamlesi hashtag'i ile yaptığı paylaşımda ,"Denedik olmadı. Yine olmadı. Defalarca denedik olmadı. Nihayet kuş uçtu, kuş büyüdü. Daha da çok uçtu. Her zaman uçtuk demedik. Zaman oldu, yerden bile kalkamadık. Sonunda göklerde yerimizi aldık. Asla pes etme, ümidini yitirme. Düşmez kalkmaz bir Allah" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber