Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 11:25 Yorum: 0

Selçuk, ekonomi ve lifestyle yazarlarını ağırladı

İzmir Turizm Tanıtma Vakfı'nın (İZTAV) davetlisi olarak İstanbul'dan gelen lifesytle ve ekonomi yazarları üç günlük İzmir turu kapsamında Selçuk'u...

Selçuk, ekonomi ve lifestyle yazarlarını ağırladı

İzmir Turizm Tanıtma Vakfı'nın (İZTAV) davetlisi olarak İstanbul'dan gelen lifesytle ve ekonomi yazarları üç günlük İzmir turu kapsamında Selçuk'u ziyaret etti.

İzmir ve civarını görmek üzere İZTAV'ın davetlisi olarak kente gelen lifesytle ve ekonomi yazarları, Selçuk'un zengin tarihini, doğasını ve kültürel zenginliklerini inceledi. Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarına ait dergi, gazete ve internet sitelerinde çalışan 14 kişilik yazar kafilesi günü birlik geldikleri Selçuk'ta ören yerlerini de ziyareti etti. Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Tülay Ayarman, Yılmaz Çırak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özgül Karaalioğlu Yavuz tarafından karşılanan heyet, Selçuk Belediyesi Havuz Restoran da öğle yemeğinde bir araya geldi. Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Tülay Ayarman ve Yılmaz Çırak'tan Selçuk Efes hakkında bilgiler alan ekonomi ve lifesytle yazarları, Selçuk'un doğal ve tarihi güzelliklerini ve zenginliklerini hayranlıkla izlediklerini, fotoğrafladıklarını ve notlar aldıklarını beyan etti.

"İstanbullu yazarları Selçuk'ta ağırlamaktan mutluluk duyduk"

Kafileye hitap ederek kısa süreli bir konuşma gerçekleştiren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ayarman, "Güzide ilçemiz Selçuk'a hoş geldiniz. Siz değerli yazarlarımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. UNESCO kenti olmamızın bilinci ile faaliyetlerimizi yürütmekteyiz. Siz değerli yazarlarımızdan ilçemizin tarihi yerlerine doğasına ve her türlü güzelliklerinin tanıtımına katkı sağlamanızı, kısaca Selçuk'umuzun hak ettiği değeri almasında pay sahibi olmanızı umut ediyoruz" dedi.

"Gözlemleriniz yol gösterici olacak"

Basın mensuplarını Selçuk "ta ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Çırak da, "Selçuk Belediyesi olarak misafir yazarlarımızı UESCO kenti Selçuk'ta ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. Sizlerin gözlemleri yol gösterici olacağı için bizler için önemlidir. Belediye olarak ilçemizin, ilimizin tanıtımına her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bu projeyi gerçekleştiren İzmir Turizm Tanıtma Vakfımızın başkan ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine düzenledikleri gezi rotasına Selçuk'umuzu dadahil ettikleri için de ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İZTAV'ın davetlisi olan ekonomi ve lifesytle yazarları, İzmir ve çevresinin tarihi, doğası, kültürel ve sosyal zenginliklerini daha etkin bir biçimde kamuoyuna tanıtmak amacıyla gerçekleştirdikleri rotalarını Efes ve Meryem Ana gezisi sonrasında Şirince turu ile sonlandırdı.

Selçuk, ekonomi ve lifestyle yazarlarını ağırladı

Selçuk, ekonomi ve lifestyle yazarlarını ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber