Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ağustos 2016 - 10:13 Yorum: 0

Selçuklu Belediyesi’nde 2 memur daha açığa alındı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe belediyesi bünyesinde görev yapan 2 personel daha, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı.

Selçuklu Belediyesi’nde 2 memur daha açığa alındı

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe belediyesi bünyesinde görev yapan 2 personel daha, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY ile ilişkisi olduğu şüphesiyle daha önce 4 memur hakkında yasal soruşturma yapılarak ilgili makamlara bildirilmişti. Belediyeden yapılan açıklamada, "15 Ağustos 2016 tarihi itibariyle 2 memur daha açığa alınarak konuyla ilgili Konya Valiliği'ne, Cumhuriyet Başsavcılığı'na gerekli bilgiler verildi" denildi.

Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklama şöyle;

"Selçuklu Belediyesi olarak personellerimiz hakkında araştırma ve incelemeler en ince ayrıntısına kadar hassasiyetle devam etmektedir. Her türlü terör odakları ile mücadelemiz, hemşehrilerimizden alınan güç ve kararlılıkla devam edecektir. Yaşanan hain darbe girişimi sonrasında oluşturulan komisyon; memur, işçi ve hizmet alımı personellerimiz ile ilgili her türlü araştırma ve incelemeleri titizlikle yürütmektedir. Tüm bilgi ve belgeler incelenmiş, yapılan değerlendirme sonrasında FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantılı olabileceği düşüncesiyle daha önce 4, 15 Ağustos 2016 itibariyle de 2 olmak üzere toplam 6 memur hakkında açığa alma kararı verilmiştir. Açığa alınan kişiler hakkında idari ve adli yönden soruşturmalar devam etmektedir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber