Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Mayıs 2019 - 10:18 Yorum: 0

Selçuklu döneminde Kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde oluşturduğu Ramazan etkinliklerine Tarihçi-Yazar Halit Erkiletlioğlu katıldı.

Selçuklu döneminde Kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde oluşturduğu Ramazan etkinliklerine Tarihçi-Yazar Halit Erkiletlioğlu katıldı. Erkiletlioğlu, Selçuklu döneminde Kayseri'den bahsetti ve Hunat Hatun'u anlattı.

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde oluşturulan Ramazan etkinlikleri halkın büyük ilgisiyle devam ediyor. Ramazan etkinliklerinde, teravih namazı sonrası gerçekleştirilen konser ve söyleşi bölümüne bu kez Tarihçi-Yazar Halit Erkiletlioğlu katıldı. Söyleşide, Selçuklu döneminde Kayseri'den bahseden Ekiletlioğlu, Selçuklu Hükümdarı 1. Alaaddin Keykubat'ın Hunat Hatun ile nasıl evlendiğini anlattı.

Halit Erkiletlioğlu, Selçuklu'nun en önemli hükümdarlarından olan Alaaddin Keykubat'ın Kayseri'yi çok sevdiği için günlerini çoğu zaman Kayseri'de geçirdiğini söyledi.

Selçuklu döneminde Kayseri

Selçuklu döneminde Kayseri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber