Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

Selçuk’tan Prof. Dr. Osman Okka’ya ’Ahde Vefa’

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Okka'nın babası Prof.

Selçuk’tan Prof. Dr. Osman Okka’ya ’Ahde Vefa’

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Okka'nın babası Prof. Dr. Osman Okka'ya profesörlükteki otuzuncu yılı dolayısıyla Selçuk Üniversitesi'nce "Ahde Vefa" programı düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Keykubad Köşkü'nde düzenlenen programda, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin söz alarak, "Rütbelerin en yükseği ilim rütbesidir. Çünkü kişinin kendi gayret ve çabasıyla elde ettiği bir birikimdir. Bu nedenle ilim adamı olmak ve ilim rütbesini taşıyor olmak her zaman takdir edilmeyi itibar göstermeyi hak eden bir durumdur" dedi.

Prof. Dr. Osman Okka ise, eğitimde gelinen noktaya değinerek, "Asistan olduğum yıllarda Konya'da bir sevinç havası yaşatmıştı. Şimdi ise görüyorum ki profesör sayısı arttı. Artık Türkiye'nin her yerinde birer Osman Okka yetişiyor. Milletimiz yine lider olma vasfını taşıyarak kıtalar üzerinde bayraklar taşımayı nasip edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Program daha sonra Prof. Dr. Osman Okka adına verilen kahvaltı ve hediye takdimi ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber