Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 01 Temmuz 2022 - 14:13 Yorum: 0

Selde 195 bin kanatlı hayvan telef oldu

Düzce'de etkili olan sağanak yağış ile beraber kanatlı hayvan üretimi yapan çiftliklerde ciddi hasar meydana geldi.

Selde 195 bin kanatlı hayvan telef oldu

Düzce'de etkili olan sağanak yağış ile beraber kanatlı hayvan üretimi yapan çiftliklerde ciddi hasar meydana geldi. İlk belirlemelere göre 195 bin hayvan telef oldu.

Düzce'de etkili olan aşırı yağıştan dolayı il genelinde hasar tespiti için Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ekipleri sahada hasar tespit çalışmalarına başladı. 29 personel ve 12 araçla il genelinde çalışmalarını sürdüren ekipler Akçakoca Göktepe köyünde ticari etlik tavuk işletmesinin su basması sonucu dört günlük 9 bin adet civciv, Gölormanı köyünde bulunan ticari etlik tavuk işletmesinde 17 günlük 144 bin adet kanatlı hayvan ve köprübaşı Ömerefendi köyünde bulunan 25 günlük 42 bin adet tavuğun telef olduğunu belirledi.

Tüm işletmelerde telefondan hayvanlarla alakalı olarak hasar tespitleri yapıldı ve hayvanlar işletmelerden temizleme çalışmalarına başlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber