Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 25 Eylül 2016 - 14:33 Yorum: 0

Selendi mezarlıklarında inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Selendi mezarlığında incelemelerde bulundu.

Selendi mezarlıklarında inceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Selendi mezarlığında incelemelerde bulundu. Çakır, mezarlıktaki eksik ve sorunların hızlı bir şekilde giderileceğini ve burada yer alan Ömer Dede Türbesi'nin tadilatının da yapılacağını belirtti.

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Manisa il genelinde bulunan mezarlıkların sorunlarını hızlı bir şekilde masaya yatıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Selendi mezarlığında sorunlu olan bölgelerin hızlı bir şekilde iyileştirilmesi için çalışıyor. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya, Büyükşehir Belediyesi Selendi Koordinasyon İşleri Şube Müdürü İbrahim Kara ve yetkililer, Selendi mezarlığında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Daire Başkanı Serpil Çakır, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda 17 ilçemizde olduğu gibi Selendi ilçesi mezarlıklarımızda da yoğun mesai harcıyoruz. İlçemiz mezarlığındaki eksikleri ve sorunları tespit ederek, çözüme kavuşturacağız. Burada yer alan Ömer Dede Türbesi'nde de gereken tadilat çalışmaları gerçekleştirilecek. Sorun teşkil eden bölgeler için hızlı bir şekilde önlem alınacak. Çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Selendi mezarlıklarında inceleme

Selendi mezarlıklarında inceleme

Selendi mezarlıklarında inceleme

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber