Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Şubat 2018 - 12:08 Yorum: 0

Selendi’de sigara denetimleri

Manisa'nın Selendi ilçesinde, İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü, polis ve zabıtadan oluşan tütün denetim ekibi, kapalı alanlarda sigara yasağına karşı...

Selendi’de sigara denetimleri

Manisa'nın Selendi ilçesinde, İlçe Halk Sağlığı Müdürlüğü, polis ve zabıtadan oluşan tütün denetim ekibi, kapalı alanlarda sigara yasağına karşı denetimlerini sürdürüyor.

Selendi'de tütün denetim ekibi, ilçe genelinde kapalı alanlarda sigara yasağı ile ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile iş yerlerinde denetimlerde bulundu. Ekipler, denetimlerde mevzuat hakkında bilgilendirme yaptı. Denetimlerde vatandaşların ve iş yeri sahiplerinin bu yasaklara uyduğu görüldü.

4207 Sayılı Tütün ve Tütün Mamülleri Kullanımına İlişkin Kanun'da yapılan değişiklikler hakkında da bilgilendirmelerde bulunan ekipler, iş yerlerine "sigara içilmez" broşürleri dağıttı.

Selendi’de sigara denetimleri

Selendi’de sigara denetimleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber