Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Mayıs 2016 - 09:43 Yorum: 0

Selim Temurci: "Eyüp’e Hizmet Etmek Çok Büyük Bir Ayrıcalıktır"

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, ilahiyatçı Necmettin Nursaçan'ın katılımıyla Eyüp'te "Ahlak" temalı söyleşi düzenledi.

Selim Temurci: 'Eyüp’e Hizmet Etmek Çok Büyük Bir Ayrıcalıktır'

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı, ilahiyatçı Necmettin Nursaçan'ın katılımıyla Eyüp'te "Ahlak" temalı söyleşi düzenledi. Söyleşi sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Belediye başkanından, mahalle muhtarına kadar Eyüp'e hizmet etmek çok büyük bir ayrıcalıktır" dedi.

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından ilim irfan projesi kapsamında "Ahlak" temasıyla düzenlenen söyleşi programına konuşmacı olarak ilahiyatçı Necmettin Nursaçan katıldı. AK Parti Sürekli Eğitim Merkezi öncülüğünde düzenlenen program, Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. "Ahlak" konusunda anlatımlarda bulunan Necmettin Nursaçan, Peygamber Efendimiz'in hayatından başlayıp, insanların bireysel ve toplumsal Ahlakı üzerinden konuşma yaptı. Söyleşi programı sonunda ise protokol üyeleri Necmettin Nursaçan'a çiçek takdim etti.

"BİR YIL İÇERİSİNDE 13 BİN TEŞKİLAT MENSUBUNU EĞİTİMDEN GEÇİRECEĞİZ"

Necmettin Nursaçan hocanın katılımlarıyla gerçekleştirilen söyleşi programı sonunda açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Geçtiğimiz aylarda İstanbul'un 39 ilçesinde AK Parti İstanbul Teşkilatı olarak AK Parti Sürekli Eğitim Merkezi (AKSEM) programını yürürlüğe soktuk. Bu programla Ramazan ayına kadar 39 ilçede ilk programları bitirmiş olacağız. Biz değerler eğitiminden, medeniyetten, insandan ve ahlaktan her türlü nokta teşkilatların yeniden eğitilmesi hususunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah burada kişisel eğitimlerden yerel yönetimlere, yerel yönetimlerden siyaset akademisine kadar gençlerimizin eğitimini akademik bir takvim dahilinde gibi bir yıl içerisinde yaklaşık 13 bin teşkilat mensubumuzu bir eğitimden geçirmiş olacağız. Eğitim sadece bir araç, burada daha fazla İstanbulluya ve siyaset yapmak isteyen kardeşlerimize bu programları açacağız. Bu programlar sadece bir eğitim programı olarak değil, bir insan kazanma programı olarak devam edeceğiz" dedi.

"EYÜP'E HİZMET ETMEK AYRICALIKTIR"

Yaptığı açıklamada Eyüp ilçesine hizmet etmenin ayrıcalık olduğunu söyleyen Temurci, "Peygamber Efendimiz'in sahabesi Eyüp'te yatıyor. O sahabeden dolayı Fatih'in Eyüp'te söylediklerini yazılanlardan hatırlıyorum. Dolayısıyla Eyüp İstanbul için değil, bütün İslam coğrafyası için önemli bir belde ve bu beldeye siyasi alanda belediye başkanı olarak hizmet etmek, koltuklarda oturan mahalle başkanlarımızdan, mahalle yönetimlerine kadar hizmet etmenin çok büyük bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Bu ayrıcalığı bu sorumluluğu yerine getirmenin şartı, AK Parti'nin sesini nefesini daha güçlü bir şekilde hissettirmektir. İnşallah başkanlarımızla birlikte bunu çok daha güzel bir şekilde başaracağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber