Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 24 Kasım 2016 - 11:53 Yorum: 0

Sema Ramazanoğlu, ASO Teknik Koleji öğrencileriyle bir araya geldi

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, ASO Teknik Koleji tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri'ne katıldı.

Sema Ramazanoğlu, ASO Teknik Koleji öğrencileriyle bir araya geldi

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, ASO Teknik Koleji tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri'ne katıldı.

ASO 1. OSB'de düzenlenen etkinliğe Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, ASO Eğitim Vakfı Üyeleri, ASO Teknik Koleji öğretmen ve öğrencileri katıldı. Konferansta öğrencilere seslenen eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, "Ailenize, vatanınıza ve milletinize yararlı birer bireyler olmak istiyorsanız, okuyun, çok çalışın ve yaptığınız her işte farkındalık yaratın. Yaptığınız işlerde farkındalık yaratmanız sizlere ayrı bir değer katacaktır. Sizler şu anda hayatınızda ne yapacağınıza karar vermeli ve o konu üzerinde çalışmalarınızı yoğun bir şekilde sürdürmelisiniz" diye konuştu.

Kitap okumanın önemi ve faydalarına değinen Ramazanoğlu, "Başarılı olmak için okumak, öğrenmek, düşünmek, okuduklarımızı yorumlama gibi zihin sporları yapmalıyız. Kütüphanemde tarih, sosyoloji, psikoloji, siyaset, roman, hikaye, şiir kitapları var. Sosyal konuların hepsine çok ilgiliyim. En çok kitaplarımla vakit geçiriyorum. Sizlere daha çok kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Toplumda değer görmek istiyorsanız, iyi ve ahlaklı bir insan olarak yaşamaya gayret gösterin. Siz o değeri üzerinizde taşıdığınız sürece hangi noktada olursanız olun önemli bir yere geldiğinizde o değerinizde götürmüş olursunuz" şeklinde konuştu.

Konferansın sonunda ASO Teknik Koleji'nin sınıf, uygulama atölye ve birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Ramazanoğlu, ASO Teknik Koleji'nin dünyadaki birçok örnekten önde olduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber