Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Şemdinli şehidinin baba evine ateş düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Erdoğan Çamurlu'nun Sultanbeyli'deki baba...

Şemdinli şehidinin baba evine ateş düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Erdoğan Çamurlu'nun Sultanbeyli'deki baba ocağına ateş düştü.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Erdoğan Çamurlu'nun baba evine ateş düştü. Şehidin Sultanbeyli'deki evine Türk bayrakları asılırken, kapıda ambulans hazır bekletildi. Şehidin acılı babası taziyeleri kabul ederken, basın mensuplarının "Başınız sağolsun. Bir şey diyecek misiniz?" demesi üzerine şehidin babası, "Ne söylememi beklersiniz.?" dedi. Öte yandan şehidin arkadaşları, "Hepimiz Erdoğan'ız. O benim arkadaşımdı, canımdı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber