Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 18 Haziran 2018 - 13:53 Yorum: 0

Semih Saygıner’den gümüş madalya

11-17 Haziran tarihleri arasında Belçika'nın Blankenberge şehrinde yapılan 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda milli sporcu Semih Saygıner'den gümüş madalya...

Semih Saygıner’den gümüş madalya

11-17 Haziran tarihleri arasında Belçika'nın Blankenberge şehrinde yapılan 3 Bant Bilardo Dünya Kupası'nda milli sporcu Semih Saygıner'den gümüş madalya geldi.

Semih Saygıner, grup maçlarında Danimarkalı Tonny Carlsen ve Hollandalı Van Beers'ı geride bırakıp, grup lideri olarak ana tabloya kaldı. Milli sporcu, Dünya 3 numarası İtalyan Marco Zanetti, Belçikalı oyuncu Eddy Leppens, İspanyol rakibi Juan David Zapata Garcia'yı yenerek yarı finale kaldı. Yarı final maçında ise Yunan rakipi Nikos Polychronopoulos'u 40-39 mağlup eden Saygıner, Dünya Kupası'nda adını finale yazdırdı.

Finalde ise Hollandalı Dick Jaspers ile karşılaşan Semih Saygıner, Jaspers'a 40-33 mağlup olarak Dünya Kupası'nı ikinci sırada tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber