Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 22 Ağustos 2019 - 16:28 Yorum: 0

Semiz: "Çaybaşı daha yaşanabilir ve daha modern bir ilçe olacak"

Ordu'nun Çaybaşı İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, "Çaybaşı sevdamızla güzel ilçemizi olduğundan daha iyi noktalara getirmek üzere ekibimizle...

Semiz: 'Çaybaşı daha yaşanabilir ve daha modern bir ilçe olacak'

Ordu'nun Çaybaşı İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, "Çaybaşı sevdamızla güzel ilçemizi olduğundan daha iyi noktalara getirmek üzere ekibimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Çaybaşı daha yaşanabilir, yollarıyla daha modern bir ilçe olacak" dedi.

Tüm mahallelerde eşit hizmet için çalıştıklarını söyleyen Başkan Semiz, "Bizler tek bir mahalleye odaklanıp günü kurtarmak istemiyoruz. Bu sebepten dolayı ekibimizi ikiye bölerek kendi içinde de üçe ve dörde parçalayıp tüm mahallelerimize hizmet götürmeye çalışıyoruz. Çünkü yıl içerisinde hizmet yapacağım süre az ve bu seneki olağan dışı hava muhalefeti de eklenince daha hızlı karar veren, daha pratik, her noktaya müdahale eden ve sistemli bir yapı oluşturmamız gerekiyordu. Bunu da bizler başardık. Yol bu bölgelerin en önemli sorunu. İnşallah en kısa süre içerisinde hayata geçireceğimiz beton santralimizle yollarımızın bir kısmını beton bir kısmını da Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle asfalt ile buluşturacağız. Yani Çaybaşı daha yaşanabilir, yollarıyla daha modern bir ilçe olacak" diye konuştu.

Semiz: "Çaybaşı daha yaşanabilir ve daha modern bir ilçe olacak"

Semiz: "Çaybaşı daha yaşanabilir ve daha modern bir ilçe olacak"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber