Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 14 Nisan 2015 - 12:02 Yorum: 0

Semt konakları, sosyal hayatın nabzının attığı mekânlara dönüştü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren semt konakları, sosyal hayatın nabzının attığı mekânlara dönüştü.

Semt konakları, sosyal hayatın nabzının attığı mekânlara dönüştü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren semt konakları, sosyal hayatın nabzının attığı mekânlara dönüştü. Kültür-eğitim ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapan semt konakları güncel programlarla da ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Melekbaba Semt Konağı’nda düzenlenen Kutlu Doğum programı yoğun ilgi gördü. Etkinlik salonunun hınca hınç dolduğu ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda öğrenciler, şiir okuyup ilahiler söylediler. Programda, Melekbaba Özgür Tepe Camii İmam-Hatibi Bilal Çelik tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nca bu yılki Kutlu Doğum Haftası için belirlenen “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konusunda bir konferans verildi.

Genel Sekreter Yardımcısı Mumcu’dan teşekkür

Programda bir selamlama konuşması yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. “Hepinizi şahsım ve Büyükşehir Belediye Başkanımız adına sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” diyen Mumcu, özetle şöyle konuştu:

“Bu semt konağımız yaklaşık 2.5 yıldır mahallemize hizmet vermektedir. Özellikle çocuklarımıza, genç kardeşlerimize hizmet vermekte. Temel hedefimiz; Melekbaba’lı çocuklarımıza ve gençlerimize özellikle derslerinde etüt faaliyetlerimizle katkı sağlamak, derslerine yardımcı olmak. Ama bir o kadar da sosyal hayatlarında milli ve manevi değerlerimizin farkındalığını oluşturup rehberlik edebilmek. Bu konuda öğretmen arkadaşlarımıza sizlerin huzurunda bir kere daha teşekkür ediyorum. Bugün Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz çocuklarımızla birlikte, Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümü arifesinde Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlemiş bulunuyorlar. Maşallah salonumuzda yer kalmamış; bir çok mahalleden velilerimiz, ablalarımız dışarıda kalmış. İnşallah daha güzel mekanları sizlere tahsis etmek nasip olur. İlgi ve alakanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.”

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber