Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2017 - 11:58 Yorum: 0

Semt Pazar Yerlerinde Gece Temizliği

Melikgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce ilçe sınırları içerisinde yer alan Semt Pazar yerleri her hafta kurulan semt pazarı sonrası mutlaka...

Semt Pazar Yerlerinde Gece Temizliği

Melikgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce ilçe sınırları içerisinde yer alan Semt Pazar yerleri her hafta kurulan semt pazarı sonrası mutlaka genel temizliğinin yapıldığını söyledi.

Halk ve çevre sağlına büyük önem veriyoruz

Kurulan semt pazarı sonrası artık malzeme ve çöplerin hemen o akşam temizlendiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, özellikle yiyecek atıkların kısa sürede koku oluşturduğunu ve mikrop yuvası haline geldiğini bundan dolayı aynı gün temizlendiğini kaydetti.

Temizlik araçları ve işçiler ile

Belediye olarak mahallelere yönelik temizlik ekiplerinin her gün çöplerin düzenli olarak topladığını, cadde ve sokakların temizliğinin yapıldığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç "Melikgazililerin her sabah güne TEMİZ bir çevrede güne başlamaktadırlar. Çünkü Melikgazi belediyesinde gece ekipleri saat 22.00 ile sabah 07.00 arası genel temizlik yapmaktadır. Evsel atıklar gece toplanmaktadır. Pazar yerleri gece ekiplerince temizlenmektedir. Ana cadde, yolar ve Pazaryerleri gece temizlik ekipleri ile deterjanlı su ile yakınmaktadır. Bu 7s gün 365 gün gerçekleştirilmektedir. Dolayısı ile her sabah temiz bir çevre de yaşama imkanı bulmaktadır. Temizlik işleri bir gün çalışmasa Kayseri'nin yarısına hizmet veren Melikgazi çöplük haline gelir. Bu düzenli, koordineli ve planlı temizlik çalışması örnek ve referans olmaktadır. Çünkü Melikgazi ilçesi nüfusu 500 bini geçen 17 ilçeden biri olup 52 ilden daha büyük nüfusa sahiptir. Bizlere düşen görev ise kirletmemeliği alışkanlık haline getirmektedir" dedi.

24 semt Pazar yerinde

Semt pazaryeri temizlik çalışmasını gerçekleştiren işçileri ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, onlarla sohbet etti ve kolay gelsin temennisinde bulunarak teşekkür etti.

Semt Pazar Yerlerinde Gece Temizliği

Semt Pazar Yerlerinde Gece Temizliği

Semt Pazar Yerlerinde Gece Temizliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber