Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 14 Kasım 2019 - 23:48 Yorum: 0

Senaryo değil gerçek

Yasak aşktan hamile kaldı. İkiz bebek dünyaya getireceğini öğrendi. 19 yıllık eşini ve çocuklarını terk etti.

Senaryo değil gerçek

Yasak aşktan hamile kaldı. İkiz bebek dünyaya getireceğini öğrendi. 19 yıllık eşini ve çocuklarını terk etti. 1 yıl kayıp hayatı yaşadı. Bu süre içerisinde gizlice doğum yaptı. İkiz çocuklardan kurtulmak için çocuğu olmayan ailelere verdi. Tüm bunlar bitince, kocasına barışmak istediğini söyledi. Kocasına geri döndü.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Şaban Sarıyar, 19 yıllık eşi Gülşah Sarıyar'ın başka bir adamdan ikiz çocuk dünyaya getirdiğini ve eşinden boşanmak istediğini canlı yayında söyledi. Esra Erol ekibi, kısa sürede Şaban Sarıyar'ın eşi Gülşah Sarıyar'a ulaştı. Canlı yayında tek tek iddiaları yanıtlayan Gülşah Sarıyar, ikiz bebeklerin babasının Mustafa Ş. olduğunu eşinden ve ailesinden korktuğu için çocuklardan kurtulmak için isimlerini bile bilmediği bir aileye teslim ettiğini itiraf etti.

Gelen ihbarlar doğrultusunda henüz 20 günlükken ikiz bebekleri alan aileye ulaşıldı. İkiz bebekleri alan Mehmet B. canlı yayında yaşadıklarını anlatarak, Gülşah Sarıyar'ın çocuklardan kurtulmak istediğini, ailesinin haberi olmadığını ve bundan dolayı 2 yakın aileye vermek istediğini söyleyip, "Çocukları aldık, tek şartımız Gülşah'ın eşiyle arasını düzeltip, mahkeme kararıyla evlatlık olarak bize kaydolmasını talep etmiştik. Ama Gülşah çocukları verdikten sonra ortadan kayboldu" ifadelerini kullandı.

Mehmet B. canlı yayında yaşadıklarını anlatırken, Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri eve ani bir baskın yaparak canlı yayın sırasında Mehmet B.'yi ve ikiz çocuklara bakan iki kadını gözaltına aldı. Mersin Toroslar Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğüne ifadeleri alınmak üzere götürüldü. Öte yandan ikiz bebeklerin Çocuk Esirgeme Kurumuna sevk edileceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber