Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 14:58 Yorum: 0

Sendika başkanından öğretmen ihtiyacına yönelik açıklama

Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Baykan İlçe Başkanı Vahap Gülmez, Eğitim Bir-Sen'in Antalya'da düzenlediği "11. Türkiye Buluşması" toplantısında...

Sendika başkanından öğretmen ihtiyacına yönelik açıklama

Memur Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen Baykan İlçe Başkanı Vahap Gülmez, Eğitim Bir-Sen'in Antalya'da düzenlediği "11. Türkiye Buluşması" toplantısında ilçenin eğitim sorunlarını dile getirdi.

Öğretmen atamalarının gecikmesinden dolayı çocukların mağdur olmaması için 24 Kasım'da yapılması planlanan 1. Dönem TEOG sınavının ertelenmesi gerektiğini belirten Vahap Gülmez, ilçede eğitimin kalitesinin yükseltilmesine yönelik gayretlerin olduğunu, idareci ve öğretmen arkadaşların özverili çalışmaları sonucu geçen yıl çok iyi bir başarı elde edildiğini söyledi. İlçede geçen yıl yakalanan başarıdan daha düşük bir başarının, kendileri açısından başarısızlık sayılacağını belirten Gülmez, "Öğrencilerin mağdur olmaması için 24 Kasımda yapılması planlanan 1'inci dönem Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş olan TEOG sınavının ileriki bir tarihe ertelenmesinin isabetli olacağını söyledi" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber