Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 21 Şubat 2018 - 10:53 Yorum: 0

Şener: “Artan pastaları ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız”

İstanbul Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkan Adayı Aykut Şener, "İstanbul'da binin üzerinde üyemiz var. Akşam artan pasta ve diğer yiyecekleri ihtiyaç...

Şener: “Artan pastaları ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız”

İstanbul Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkan Adayı Aykut Şener, "İstanbul'da binin üzerinde üyemiz var. Akşam artan pasta ve diğer yiyecekleri ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız" dedi.

Son bir asırdır pastane işleten Şener ailesinin üçüncü kuşağı olan Aykut Şener, 14 Mart'ta yapılacak olan İstanbul Şekerciler ve Pastacılar Odası başkanlık seçiminde adaylığını açıkladı. Aykut Şener, 14 Mart'ta yapılacak oda başkanlık seçimleri kapsamında üye işyerlerini ziyaret ederek, sektöre ilişkin projelerini anlattı.

"Artanlar yiyecekler hayvan barınaklarına gidecek"

Şener, mesai sonunda artan yiyecekleri belediyeye bağlı hayvan barınaklarına vereceklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti; "İstanbul'da binin üzerinde üyemiz var. Akşam artan pasta ve diğer yiyecekleri ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Üyelerimizin mesleki sorunlarına cevap verecek çağrı merkezi hizmetimiz olacak. Üye işyerlerimizin işlerini daha büyütebilmeleri için merkezi bir e-satış sistemi oluşturacağız. Böylece daha çok müşteriye ulaşılabilecek".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber