Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:54 Mahmut Arıkan: "Hakkımı helal etmem"14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”
Sami Er
Ekonomi 06 Mart 2021 - 11:23 Yorum: 0

Şener Söğüt: "Körfez’in 450 milyon TL borcu ödendi"

Son 2 yılda Körfez'de hayata geçirilen projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Söğüt, "450 milyon TL'lik borcu ödeyerek Körfez'in geleceğini kurtardık"...

Şener Söğüt: 'Körfez’in 450 milyon TL borcu ödendi'

Son 2 yılda Körfez'de hayata geçirilen projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Söğüt, "450 milyon TL'lik borcu ödeyerek Körfez'in geleceğini kurtardık" dedi.

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde pandemi kuralları ve sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirildi. Toplantıda Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve parti üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak yaşanan helikopter kazası sonrası şehit düşen 9 şehit için dualar edildi. Daha sonra konuşmasına başlayan Söğüt, "Teşkilatlarımızla bir araya gelmeyi özlemişiz. 1 yıldır pandemi sürecindeyiz. Bu dönemde de halkımızın ve esnafımızın yanında olmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Belediye olarak imkanlarımızı adeta seferber ettik. Tabi süreç devam ediyor. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak birlikte "mavi bir kent" için büyük hassasiyet göstermeliyiz. Bizler de eğer gerekirse yatırımları iptal eder ve vatandaşımızın sağlığı için tüm imkanlarımızı seferber ederiz. Bizim için önemli olan vatandaşımızın sağlığı. Bana göre bu dönem içerisinde bu kente yaptığımız en önemli hizmet: 450 milyon TL'lik SGK ve vergi borçlarını ödemek oldu. Bu kentin geleceğini kurtardık" dedi.

Üst yapıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte 45 milyon TL'lik bir yatırım yaptıklarını aktaran Başkan Söğüt, "Altyapı da önceliğimiz olan konulardan biriydi. Zor bir süreç ama ilçemizin ihtiyacı vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın'a teşekkür ediyorum. 400 milyon TL'lik bir yatırım söz konusu. Kentin bir sorununu da bu süreçte çözeceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber