Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 16:13 Yorum: 0

Şengalliler'den temizlik kampanyası

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Şengallilerin ikamet ettiği Fidanlık Yaşam Alanı’nda çevre temizliği kampanyası başlattı.Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan...

Şengalliler'den temizlik kampanyası

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Şengallilerin ikamet ettiği Fidanlık Yaşam Alanı’nda çevre temizliği kampanyası başlattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Şengal’den göç edip Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin kendi imkanlarıyla oluşturdukları Fidanlık Yaşam Alanı’na yerleştirilen Şengalliler’in belediyenin başlattığı çevre temizliği kampanyasına tam destek verdikleri belirtildi.

Açıklamada, kampanyanın dayanışma ruhunu açığa çıkardığı, böylelikle tüm alanın temizlendiği ve her pazartesi günü çevre temizliği yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Değişimin kadınlar ve çocuklarla olabileceğine inandık. Bundan dolayı kadınları ve çocukları özellikle temizlik kampanyasında ön safta tutmak istedik. Eğer bir yerden başlarsak ileride çok daha güzel şeyler olacak. Kadınlar burada her alanda öncülük yaptığı gibi temizlik kampanyasına da öncülük yaptılar."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber