Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 18 Ekim 2016 - 11:23 Yorum: 0

‘Seni Seven Ölsün’ oyuncuları Trabzon’da

Çekimleri Trabzon'da yapılan ve ilk galası İstanbul'da yapılan "Seni Seven Ölsün" filminin Trabzon galası, Forum Trabzon Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

‘Seni Seven Ölsün’ oyuncuları Trabzon’da

Çekimleri Trabzon'da yapılan ve ilk galası İstanbul'da yapılan "Seni Seven Ölsün" filminin Trabzon galası, Forum Trabzon Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

Trabzon'daki galaya yapımcılığını NTC Medya Sahibi Mehmet Yiğit Alp'in yaptığı, Cem Tabak'ın yönettiği filmin oyuncuları Hüseyin Avni Danyal, Fulya Zenginer, Alper Saldıran, Sait Genay, Ruhi Sarı, Şamil Kafkas, Şevket Çapkınoğlu, Hakan Satılmış ve Zeynep Başkan katıldı.

Filmin yapımcı, yönetmeni ve oyuncuları AVM ziyaretçileri ile bir araya gelerek bol bol fotoğraf çektirip sohbet ettiler. Oyuncular, Trabzon'da bulunmaktan ve film yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, tüm Trabzonluların ve Karadenizlilerin filme sahip çıkmasını istediler.

Oyunculardan Hüseyin Avni Danyal bölgenin tanıtılması açısından hem de kısa bir anda olsa yüzlerin gülmesi ve insanların salondan eğlenerek çıkmasını istediklerini belirterek, "Güzel bir film yaptık. Bir sevgi hikayesini anlattık. Çok güzel bir iş çıktı. Her karesinde ayrı güzel fotoğraflar göreceksiniz. Trabzonluların belki bildiği ama Türkiye'nin bilmediği güzellikleri göreceksiniz" dedi.

Danyal, "Seni Seven Ölsün" filmini diğer Karadeniz filmlerinden ayıran en önemli özelliği de "Bir kere filmimizde küfür yok. Zaten izleyenler anlayacaktır. Diğer Karadeniz filmlerinden farklı bir film çektik. Şive konusunda da herhangi bir sıkıntımız olmadı. Zaten oynayan birçok arkadaşımız da Trabzonlu" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber