Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 18:13 Yorum: 0

Şentürk, AK Parti tarafından yılın öğretmeni seçildi

AK Parti Çorum İl Başkanlığı, emekli öğretmen Ahmet Hamdi Şentürk'ü "Yılın Öğretmeni" seçti.

Şentürk, AK Parti tarafından yılın öğretmeni seçildi

AK Parti Çorum İl Başkanlığı, emekli öğretmen Ahmet Hamdi Şentürk'ü "Yılın Öğretmeni" seçti.

AK Parti İl Binasında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü özel programına katılan emekli öğretmen Ahmet Hamdi Şentürk'e AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ tarafından çiçek ve plaket takdim edildi. Yılın öğretmeni seçilen Ahmet Hamdi Şentürk; gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı mutlu ve bu durumu kelimelerle ifade etmenin oldukça güç olduğunu ifade ederek, "Yeni yeni arkadaşları aramızda görmek bana haz verdi, büyük bir enerji verdi. Hepinize bu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni yönetim kurulunuzu başta Mehmet Karadağ başkanımız olmak üzere tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ise, Şentürk'ün partinin kuruluşunda en genç üyesi olduğunu belirterek, "Öğretmenimiz bugün 24 Kasım'da partimizde bizlerle beraber. Hem partimizin kurucusu olan, hem de birçok öğretmen yetiştirmiş olan Şentürk, yönetimimizde öğretmen olan üyelerimizin de öğretmeni. Ahmet Hamdi Şentürk'ü yılın öğretmeni seçmekten onur ve mutluluk duymaktayız. Allah değerli öğretmenimize sağlıklı uzun ömürler versin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber