Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 18 Ocak 2018 - 16:13 Yorum: 0

Sepaş Eneji’den 2018 tarifesi açıklaması

Sepaş Enerji, 2018 yılı tarifesiyle gelen zamların şeffaf bir şekilde yönetildiğini, Aralık ve Ocak ayına denk gelen tüketimlerin zamlı tarife üzerinden...

Sepaş Eneji’den 2018 tarifesi açıklaması

Sepaş Enerji, 2018 yılı tarifesiyle gelen zamların şeffaf bir şekilde yönetildiğini, Aralık ve Ocak ayına denk gelen tüketimlerin zamlı tarife üzerinden işleme alınmadığını açıkladı.

Sepaş Enerji, 2018 yılı itibrari ile işleme koyulan tarife ile gelen zamların ve 8-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen hizmet yenileme çalışmalarımızın müşterilerimizin tüketimleri ve faturaları üzerinde herhangi bir etkisi olmayacağını açıklayarak, müşterilerin faturalarının doğruluğunu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun internet sitesi üzerinden kontrol edebileceklerini belirtti.

Yılbaşından itibaren geçerli olan yeni elektrik tarifesi, 2017'nin son günlerindeki tüketimlere yansımadığını belirten Sepaş enerji, "İşlemler EPDK tarafından yayımlanan elektrik piyasası mevzuatları doğrultusunda şeffaf bir şekilde yönetilmektedir. Aralık ve Ocak ayına denk gelen tüketimler, zamlı tarife üzerinden değil, ilgili gün geçerli olan fiyat dikkate alınarak hesaplanmaktadır. Dağıtım şirketi aracılığıyla okunan sayaçların ilk okuma ile son okuma tarihleri kayıt altına alınarak Aralık ve Ocak ayına denk gelen tüketimler ortalama gün hesabından sonra ilgili dönemin tarife fiyatları ile fatura hesaplaması yapılmaktadır. Böylelikle yeni tarife fiyatının geçmiş tüketimlere uygulanmasının önüne geçilmektedir" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber