Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 23 Ağustos 2017 - 10:43 Yorum: 0

Sepaş Enerji, otomatik ödeme talimatı verenleri ödüllendiriyor

Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye genelinde 1,6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, otomatik ödeme talimatı veren müşterilerini...

Sepaş Enerji, otomatik ödeme talimatı verenleri ödüllendiriyor

Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli başta olmak üzere Türkiye genelinde 1,6 milyon müşteriye hizmet veren Sepaş Enerji, otomatik ödeme talimatı veren müşterilerini ödüllendiriyor.

Sepaş Enerji, müşterilerine avantajlı kampanyalar sunmayı sürdürüyor. 21 Ağustos-21 Kasım 2017 tarihleri arasında, elektrik faturası ödemeleri için Yapı Kredi bireysel vadesiz mevduat TL hesabı veya bireysel kredi kartı üzerinden otomatik ödeme talimatı veren tüm Sepaş Enerji müşterileri, Yapı Keredi'den 10 TL değerinde puan ve her 10. Sepaş Enerji müşterisi 25 TL değerinde Migros alışveriş çeki kazanıyor.

Otomatik ödeme talimatı veren Sepaş Enerji müşterilerinin Migros hediye çekinden yararlanabilmesi için Sepaş Enerji'de güncel SMS bilgisinin bulunması gerekiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber