Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:31 Tüpraş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 12. kez düzenlediği ç...11:31 Tüketiciler Birliği’nden "kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı11:30 Sinüzitte risk oluşturan faktörler11:29 Yolunu kaybeden vatandaş gece su kanalına uçtu, sabah otomobilini kurtarmay...11:28 Van’da kış lastiği değiştirme yoğunluğu geç başladı11:27 Prof. Dr. Adaş’tan ‘Kök hücre’ açıklaması: “Türkiye’nin başarısı çok daha a...11:26 Muğla BİLSEM’in 13 araştırma projesi Denizli’de görücüye çıktı11:25 Jamaika Filistin’i devlet olarak resmen tanıdı11:25 Havalar birden ısındı, uzmanından şeker hastalarına ’böbrek yetmezliği’ uya...11:24 Tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren şahıs yakalandı11:23 Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkında ’sıfır atık’ eğitimi11:23 Rektör Özölçer Koltuğunu çocuklara devretti11:22 Beyoğlu’nda berbere “tıraş ücreti” saldırısı kamerada: 150 lira için kurşun...11:21 Türkiye, meyve üretiminde dünyada 4’üncü sırada11:20 Kalp sağlığında yapay zeka tanı imkanını artırıyor11:20 ’Timsah Ateşi’ 22 Mayıs’ta Moi Sahne’de11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı
23 Nisan
Yerel 15 Nisan 2022 - 11:24 Yorum: 0

Seramik atölyesinde özel çocuklar eğlendi

Bozüyük Belediyesi tarafından 11-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği'nin dördüncü gününde özel çocuklar seramik atölyesinde güzel...

Seramik atölyesinde özel çocuklar eğlendi

Bozüyük Belediyesi tarafından 11-17 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Şenliği'nin dördüncü gününde özel çocuklar seramik atölyesinde güzel çalışmalara imza attı.

Bozüyük Belediyesi Sanatevi'nde özel çocuklar için gerçekleştirilen seramik atölyesi yoğun ilgi gördü. Seramik tasarımcısı Aslı Nalbantoğlu ve Özel Eğitim Eğitmeni Esin Özyetkin ile güzel dakikalar geçiren özel çocuklar harika işler çıkardılar. Gün boyu yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Özel Eğitim Eğitmeni Esin Özyetkin "Ara tatilde Seramik Hocamız Aslı Hoca ile birlikte özel çocuklarımıza onların 1 saatini güzel değerlendirebilmek için çalışmalar yaptık, Seramik atölyesi gerçekleştirdik. Ama ileri ki zamanlarda Gülümse Kafe'yi daha güzel bir hale getirip çocuklarımızla değişik etkinlikler yapacağız. Belediyemiz bize bu konuda çok destekçi. Kafe açılışından sonrada yaz boyunca burada çok güzel sanat etkinlikleri ve faaliyetler gerçekleştireceğiz. Bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'na teşekkür ederiz" dedi.

Etkinlikten oldukça memnun kalan veliler de Başkan Bakkalcıoğlu'na teşekkür ederek "Çok memnunuz, çocuklarımız çok eğlendi, bizim içinde iyi bir gün oldu. Hocalarımıza ve buna vesile olan Başkanımıza teşekkür ederiz" dediler.

Çocuk Şenliği 15 Nisan Cuma günü sanatevinde yapılacak Özel Çocuklarla Seramik Atölyesi ve Metristepe Kültür Merkezi'nde Odunpazarı Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenecek "Enos ve İo Farklılıklar Gezegeni" adlı çocuk oyunu ile devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber