Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:28 Yorum: 0

Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler İftar Yemeğinde Buluştu

Kayseri SMMM Odası'nın Geleneksel İftar Yemeği Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Bilal Kuzu ve SGK İl Müdürü...

Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler İftar Yemeğinde Buluştu

Kayseri SMMM Odası'nın Geleneksel İftar Yemeği Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Bilal Kuzu ve SGK İl Müdürü Bilal Doğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İftar yemeğine ayrıca İşkur İl Müdür Vekili Ahmet Ayçiçek, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Koç, Ticaret Odası Saymanı Bahri Coşkun, Eczacı Odası Sekreteri Sedat Gülay, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli, Yozgat SMMM Odası Onursal Başkanı Mehmet Doğan, Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, Konya SMMM Odası Danışma Meclisi Başkanı Vehbi Çağlar, Yozgat SMMM Odası Başkanı Hacı Ahmet Bulut, Kırıkkale SMMM Odası Başkanı Ferman Aldemir, Kırşehir SMMM Odası Başkanı Özgür Albayrak, Nevşehir SMMM Odası Başkanı Şerafettin Aslan, Niğde SMMM Odası Başkanı Hikmet Bekil, Aksaray SMMM Odası Başkanı Melih Özcan ve Kurulları ile Çeşitli Kurum Temsilcileri, Öğretim Üyeleri ve çok sayıda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir katıldı.

Kayseri SMMM Odası Başkanı Anfer Yılmaz yaptığı konuşmada Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Bilal Kuzu, SGK İl Müdürü Bilal Doğan ve diğer katılımcıların iftarda kendilerini yalnız bırakmadıklarından dolayı memnuniyetini dile getirerek iftar yemeğinin verilmesine vesile olan Kayseri Pancar Ekicileri Koperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'a teşekkürlerini ileti. Ayrıca Yılmaz, maalesef Ramazan ayında bile devam eden terör olaylarını şiddetle lanetlediğini ve saldırılarda şehit olan askerlere ve emniyet görevlilerine Allah'tan rahmet, ailelerine de başsağlığı dilediğini söyledi.

Geçen hafta Ankara'da düzenlenen TÜRMOB'un iftar yemeğinde bulunduğunu belirten Yılmaz, TÜRMOB Başkanı Nail Sanlı'nın mesleki sorunları Maliye Bakanına ilettiğini, Maliye Bakanının konuşmalarının da muhasebe mesleğinin geleceği açısından umutlandırdığını söyledi.

Maliye Bakanının mali müşavirlerin iş yükünün ağırlığını ve üzerlerinde olan angaryaların bilgisi dahilinde olduğunu ve bu konuda gerekli adımların yakın zamanda atılacağını, aynı zamanda cezaların çok yüksek olduğu yine yakın zamanda bu konuda bir düzenleme yapılacağını bildirdiğini iletti.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, konuşmasında, öncelikle herkesin ramazanını tebrik ederek, iftar yemeğinde buluşmalarına vesile olan Kayseri SMMM Odası Başkanı Anfer Yılmaz'a teşekkür etti. Kayseri Şeker Fabrikası Göl Tesisleri hakkında bilgi veren Akay, gölün arka tarafında Anadolu Selçuklu Hükümdarı Alaeddin Keykubad'ın yazlık sarayının kalıntısının olduğunu, sarayın 1220'li yıllarda yapıldığını ve Moğol istilasında yıkılmasına rağmen ve kalıntılarını hala bulunduğunu söyledi. 5 buçuk yıldır görevde olduğunu belirten Akay, göreve geldiğinde Kayseri Şeker Fabrikası'nın iflasın eşiğinde olduğunu fakat günümüzde Kayseri Şeker Fabrikası'nın hem sektöründe hemde Türkiye'deki büyük sanayi kuruluşları arasında oldukça önemli bir noktaya geldiğini iletti.

Konuşmaların ardından Kayseri SMMM Odası Anfer Yılmaz tarafından Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'a plaket edildi.

Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler İftar Yemeğinde Buluştu

Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler İftar Yemeğinde Buluştu

Serbest Muhasebeci Ve Mali Müşavirler İftar Yemeğinde Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber