Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Şubat 2018 - 12:28 Yorum: 0

Serdar Bostancı sağlığına kavuştu

1996 Türkiye Ralli Şampiyonu ve Ford Rallye Sport Türkiye Takım Direktörü olan Serdar Bostancı, ameliyat edildiği Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde sağlığına...

Serdar Bostancı sağlığına kavuştu

1996 Türkiye Ralli Şampiyonu ve Ford Rallye Sport Türkiye Takım Direktörü olan Serdar Bostancı, ameliyat edildiği Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde sağlığına kavuştu.

Bir organizasyona katılmak için Kayseri'ye gelen Serdar Bostancı'nın Erciyes'te geçirdiği bir kaza nedeniyle sol bacağında "tibia ve fibula kırığı" oluştu. Acıbadem Kayseri Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu tarafından Bostancı'ya yaklaşık 1 saat süren bir operasyon ile "intramedüler çivileme tekniği" ameliyatı uygulandı.

Başarılı geçen operasyon sonrası koltuk değnekleri ile yürüyebilen Serdar Bostancı'nın uygulanacak fizik tedavi ve rehabilitasyon sonrası yaklaşık 2 ay sonra normal hayatına dönmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber