Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 07 Temmuz 2018 - 13:13 Yorum: 0

Serdar Çağlan: "İddialı bir takım kurmak için çalışmalara başladık"

Büyükçekmece Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Serdar Çağlan, başantrenörlük konusunda genç ve yetenekli biri olan Serhat Şehit ile anlaştıklarını...

Serdar Çağlan: 'İddialı bir takım kurmak için çalışmalara başladık'

Büyükçekmece Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Serdar Çağlan, başantrenörlük konusunda genç ve yetenekli biri olan Serhat Şehit ile anlaştıklarını belirterek, bu sezon için de iddialı bir takım kurmaya başladıklarını söyledi.

Büyükçekmece Basketbol KulübüSportif Direktörü Serdar Çağlan yeni sezon öncesi çalışmalar hakkında açıklama yaptı. 3 sezondur Süper Lig'de oynadıklarını ve bu sezonda iddialı bir takım oluşturmaya başladıklarını söyleyen Çağlan, "Nitekim daha öncede olduğu gibi bu seferde Başantrenörlük konusunda genç ve yetenekli ama tecrübeli bizden biri olan Serhat Şehit ile uzun soluklu bir yolculuğa adım attık tekrar kendisine ve Büyükçekmecemize hayırlı olsun. Bizler, bilgimizi, tecrübemizi, disiplinli çalışmamızı, eksik kaldığımız yerde inancımızı ve her zamanki gibi inadımızı koyduğumuzda yine önceki sezonlarda olduğu gibi taraftarımızı sevindirecek güzel sonuçlar alacağımız bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"Kulüp olarak sadece sportif başarıya odaklanmadık"

Kulüp olarak sadece sportif başarıya odaklı olmadıklarını vurgulayan Serdar Çağlan, "Bizim maçımıza gelen seyircimiz sportif başarı yanında, ilçemizden yetişen genç oyuncuları Avrupa'nın en iyi liginde sahada görmekten mutlu olmalı bu kültürü de yaymaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde çalışmaları son aşamaya gelen ve yöneticilerimiz tarafından açıklanacak yeni sponsorumuz ile daha büyük gücümüzle transferlerde Büyükçekmece ailemize uygun ahlaklı ve fair-play oyuncularla yeni sezonumuzu açacağız" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber