Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 20 Nisan 2018 - 16:53 Yorum: 0

Serdar Mahallesi spor tesisine yoğun ilgi

Başiskele Belediyesi'nin yaklaşık bir hafta önce açılışını gerçekleştirdiği Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi'ne 5 günde 250...

Serdar Mahallesi spor tesisine yoğun ilgi

Başiskele Belediyesi'nin yaklaşık bir hafta önce açılışını gerçekleştirdiği Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam Gençlik ve Spor Merkezi'ne 5 günde 250 kişi üye oldu.

5. Gençlik Merkezi Başiskele Serdar Mahallesi'nde geçen hafta sonu açıldı. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz katılımı ile açılan merkeze 5 günde 250 kişi kayıt oldu. Serdar Mahallesi Sosyal tesisinin ardından yapımının tamamlanması beklenen Altınkent Mahallesi Rabia Hatun Bayan Eğitim ve Spor Merkezi ile Yeşilyurt Mahallesi Bayan Spor Merkezi ile Yaylacık Mahallesi Sosyal Yaşam ve Gençlik Merkezi var. Gençlerin birbiri ile olan kardeşlik bağlarının bu merkezlerde güçleneceğini belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, "Öz değerlerine milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençlik yetişecek" dedi.

Serdar Mahallesi spor tesisine yoğun ilgi

Serdar Mahallesi spor tesisine yoğun ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber