Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Mart 2015 - 10:33 Yorum: 0

Serdivan Belediye Başkanı Alemdar'a ziyaret

SAKARYA (AA) - AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve yürütme kurulu üyeleri, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti. Demir, burada yaptığı...

Serdivan Belediye Başkanı Alemdar'a ziyaret

SAKARYA (AA) - AK Parti Sakarya Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve yürütme kurulu üyeleri, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

 Demir, burada yaptığı konuşmada, AK gençlik olarak hizmet bayrağını taşımaya ve dalgalandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni yönetim kadrosunun belirlenmesiyle çalışmalara hız verdiklerini ifade eden Demir, 18 Mart günü aziz şehitleri anmak için gemiyle Çanakkale’ye gideceklerini, anma etkinliklerinin ardından burada Mavi Marmara gemisiyle buluşacaklarını belirtti.

 Alemdar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, atılacak her adımda, hayata geçirilecek her projede maddi manevi destek olmaya hazır olduklarını vurguladı.

Erdem, cesaret, sevgi ve saygıyla bezenmiş Türkiye’nin en büyük gençlik teşkilatının kendisine yüklenen sorumluluğun bilincinde olarak milletine hizmet için yürüdüğünü anlatan Alemdar, “Biz de tecrübelerimizle, dualarımızla gençlerimizin yanında olmaya, onlarla birlikte milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber