Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Ekim 2017 - 12:48 Yorum: 0

Serdivan’a 750 milyonluk cadde kurulacak

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 750 milyon TL yatırımla hayata geçecek Cadde 54'ün bir yaşam merkezi olacağını söyledi.

Serdivan’a 750 milyonluk cadde kurulacak

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 750 milyon TL yatırımla hayata geçecek Cadde 54'ün bir yaşam merkezi olacağını söyledi.

YU Group Gayrimenkul Yatırım ile Turkmall Gayrimenkul Yatırım'ın ortaklığı ve Serdivan Belediyesi'nin girişimiyle gerçekleştirilen Cadde 54 projesi lasman tanıtım programı gerçekleşti. Programa Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, YU Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan, Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ve davetliler katıldı. 52 dönüm arazi üzerinde 750 milyon TL yatırım değeri ile inşa edilen Cadde 54 Sakarya için önemli bir adım olarak gözleniyor.

Eyüpoğlu: "Elimizden geleni yaptık"

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu yaptığı açıklamada, "Ödül kazanacak bir proje yaptığımızı düşünüyoruz. Gerçekten Serdivan Belediyesi vizyonu ile bu iki firmanın iş bitirmesi ve vizyonun üst üste gelmesi şehrin merkezinde yeni bir şehircilik anlayışı geliştirilmiş bir proje olacak. Türkmall olarak Türkiye'de bir çok ilki gerçekleştirdik. Çok salonlu sinemaları biz kurduk. İlkleri her zaman Türkiye'ye getirmek için elimizden geleni yaptık" dedi.

Özkan: "Bu proje getirisi yüksek bir projedir"

YU Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan yaptığı açıklamada, "Projenin her şeyiyle belediyemizle ortak çalışma olarak devam etti. Projelerin mimarisinden en ince ayrıntısına kadar herşeyi en üst seviyede yapmaya çalıştık. Projede ofisler, stüdyo rezidanslar, rezidanslar, cadde mağazaları, çarşı, meydanlar, sokaklar, 300 metre uzunluğundaki bir cadde var. Bu proje Sakarya'nın projesi olacak. Cadde 54 yeni istihdam alanlarını da arttıracağına inanıyorum. Hızlı bir şekilde inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Proje bitiminde 2 bin 500 kişiye istihdam edeceğimizi düşünüyoruz. Proje tamamlandığında sadece Sakarya'ya değil, tüm ülkeye hizmet vereceğini düşünüyorum. Toplam 79 cadde mağazası, bir çarşı, 453 adet ofis ve rezidans, 450 stüdyo rezidans, ve bin 500 araçlık otopark olan bir projedir. Bu proje getirisi yüksek bir projedir" diye konuştu.

Alemdar: "Bir çok insanın Sakarya ve Serdivan'a geleceğini düşünüyorum"

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise yaptığı açıklamada, "Cadde 54 bir yaşam merkezidir. Yaşam merkezi ofisleri ile konutlarıyla ve alış verişi ile eğlence merkezler ile kafeteryası ile lokantasıyla birlikte her kesimden insanın kendine bir yer bulabilecek olduğu bir alan olduğu ortaya koymaya çalıştık. Bu proje ile de şehrimizde dağınık olan, parça parça olan her insanın aradığını bulması için kullandığı bir bölgeyi birlikte olabilmelerine imkan sağlamak için bir çalışma ortaya koyduk. Projemizin içine baktığınız zaman insanlarımızın sıkılmadan çok rahat bir şekilde alış verişini yaptıktan sonra huzur içinde olabileceği bir projedir. Projemiz ortaya çıktığında sadece Serdivan'ın, Sakarya'nın değil bölgenin çok ciddi bir ihtiyacına cevap verecektir. Bu projenin ilçemize, ilimize katkı sağlayacak diye düşünüyoruz. Artık buradan dışarıya gitmek yerine dışarıdan gelen birçok insanın ihtiyacını görmek için Sakarya ve Serdivan'a geleceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Serdivan’a 750 milyonluk cadde kurulacak

Serdivan’a 750 milyonluk cadde kurulacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber