Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 12:23 Yorum: 0

Serdivan’da kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde kaldırım yenileme ve düzenleme çalışmalarına...

Serdivan’da kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde kaldırım yenileme ve düzenleme çalışmalarına da devam ediyor.

Planlama kapsamında ekipler tarafından Atatürk ve Süleyman Binek Caddesi'nin kaldırımları baskı betonla tamamen yenilenecek ve vatandaşların güvenliği açısından her iki cadde üzerinde bisiklet yolu da yer alacak. Toplamda 6,5 kmlik hat üzerindeki çalışmaların ilk etabı olan Atatürk Caddesi'nde, sağlı ve sollu olmak üzere bin 250 metrelik baskı beton tretuvar ve bisiklet yolunun yapımına devam ediliyor. Bordür işlemi ile birlikte kaldırım düzenlemelerinin bütünüyle ele alındığı çalışmalarda, zamana ve kullanıma bağlı olarak yıpranan ve ekonomik ömrünü tamamlayan iki caddenin kaldırımlarının yenilenerek estetik bir görünüme kavuşturulması planlanıyor.

Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; çalışmalar tamamlanmasıyla Atatürk ve Süleyman Binek Caddelerinin rahat ve modern bir görünüme kavuşacağı belirtilirken araç, yaya ve bisiklet trafiğinin de tam anlamıyla birbirinden bağımsız hale getirileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber