Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Serdivan’da meslek edindiren kurslar başladı

Serdivan Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, vatandaşların el becerilerini geliştirip iş ve meslek sahibi olmalarına yardımcı...

Serdivan’da meslek edindiren kurslar başladı

Serdivan Belediyesi ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, vatandaşların el becerilerini geliştirip iş ve meslek sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla 65 branşta meslek edindirme kursu açıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kurslarda yaklaşık 1600 kursiyere takı tasarımından yağlı boyaya, dikiş nakıştan seramiğe, hijyen eğitiminden okuma-yazmaya kadar, alanında uzman eğitimciler tarafından eğitim verilecek. Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada 18 merkezde hizmet veren kurslara kayıtların devam ettiği belirtilirken kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların Serdivan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne başvurabilecekleri bildirildi. Kayıtlarda yeterli sayıya ulaşılması durumunda aynı branşlarda yeni sınıfların da açılacağı belirtildi. Vatandaşların farklı alanlarda kendilerini yetiştirebilmelerine imkan sağladığı kadar sektörün kalifiye personel ihtiyacına da cevap veren mesleki kurslarda, başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

Serdivan’da meslek edindiren kurslar başladı

Serdivan’da meslek edindiren kurslar başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber