Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 09 Temmuz 2018 - 17:18 Yorum: 0

Serdivan’da yollar yenileniyor

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler İstiklal Mahallesi'ne bağlı sokaklarda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Serdivan’da yollar yenileniyor

Serdivan Belediyesi ekipleri ilçede yolları yeniliyor.

Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler İstiklal Mahallesi'ne bağlı sokaklarda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; yol kazıma ve düzeltme çalışmaları tamamlanan Bülbül ve Şafak Sokak ile 392, 394 ve 396. sokakların sıcak asfalt serilerek araç trafiğine uygun hale getirildiği belirtildi. Asfaltlama çalışmalarına önceden belirlenen program dahilinde 402, 404, 406, 417, 419 ve 421. Sokaklarda devam edileceği belirtilirken, çalışmaların öncelikli olarak SASKİ'nin içme suyu yenileme çalışmalarını tamamladığı güzergahlarda yapıldığı ifade edildi.

Serdivan’da yollar yenileniyor

Serdivan’da yollar yenileniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber