Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 15 Mayıs 2016 - 14:24 Yorum: 0

Seren Erkış, Avrupa Üçüncüsü Oldu

Ukrayna'nın Lviv şehrinde yapılan Avrupa Wus-hu şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden Korkuteli Belediyespor Kulübü sporcusu Seren Erkış, Avrupa Üçüncüsü...

Seren Erkış, Avrupa Üçüncüsü Oldu

Ukrayna'nın Lviv şehrinde yapılan Avrupa Wus-hu şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden Korkuteli Belediyespor Kulübü sporcusu Seren Erkış, Avrupa Üçüncüsü oldu.

Ukrayna'nın Lviv kentinde yapılan Avrupa şampiyonasında +75 kilo büyük bayanlarda ülkemizi temsil eden Seren Erkış, yarı finalde Ukraynalı rakibime yenildi ve finale çıkamadı. Milli sporcu Avrupa Üçüncüsü Türk bayrağını Ukrayna'da dalgalandırdı.

Maç sonunda açıklama yapan sporcu Seren Erkış, "Final yolunda ilerlerken yarı final maçında Ukraynalı rakibime yenildim. Avrupa Üçüncüsü olarak bayrağımızı dalgalandırdım. Bu yolda bana inanan her zaman yanımda olan canım aileme antrenörüme beni destekleyen duaların eksik etmeyen tüm sevdiklerime Korkuteli'ye ve Korkuteli Belediyesi'ne, kulüp başkanlarıma, milli takım antrenörlerime, takım arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun sizler yanımda olduğunuz sürece bu mücadele bitmeyecek" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber