Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

Sergen Yalçın, siftah peşinde

Gaziantepspor ve Sivasspor'un başında "Üç Büyükler"e karşı henüz galibiyet sevinci yaşayamayan Yalçın, ilk peşinde

Sergen Yalçın, siftah peşinde

SİVAS (AA) - Ligde geçen sezon Gaziantepspor'un bu sezon da Medicana Sivasspor'un başında "Üç Büyükler"e karşı çıktığı 4 maçta da galibiyet sevinci yaşayamayan Sergen Yalçın, kırmızı-beyazlı ekibin Beşiktaş'ı yenmesi halinde, teknik direktörlük kariyerinde "Üç Büyükler"e karşı ilk kez galibiyet sevinci yaşayacak.

Teknik direktörlük kariyerine Gaziantepspor'da başlayan Yalçın'ın kırmızı-siyahlı ekiple geçen sezon "Üç Büyükler" olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı verdiği sınavlarda yüzü gülmedi.

Yalçın yönetimindeki Gaziantep ekibi, geçen sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'ye 3-0, Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu, Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı.

Bu sezon ligin 14. haftasında Sivasspor'un İstanbul Başakşehir'e 2-0 mağlup olmasının ardından kırmızı-beyazlı ekipte göreve getirilen teknik direktör Yalçın, Yiğidolarla "3 büyükler"e karşı ilk sınavını Galatasaray karşısında verdi.

Sergen Yalçın yönetimindeki Medicana Sivasspor, ligin 21. haftasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-2 mağlup oldu.

Çalıştırdığı takımların ligde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı oynadığı 4 maçta da galibiyet sevinci yaşayamayan Yalçın, yarın Sivasspor'un başında yıllarca formasını giydiği Beşiktaş'a karşı 3 puan mücadelesi verecek.

Yiğidolar'ın Beşiktaş'ı yenmesi halinde Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde "3 büyükler"e karşı ilk galibiyetini alacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber