Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Eylül 2017 - 12:58 Yorum: 0

Sergen Yalçın’ın istifasından Başkan Özeçoğlu’nun haberi yok

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın istifa açıklamasının ardından, kendisine herhangi bir bilginin gelmediğini...

Sergen Yalçın’ın istifasından Başkan Özeçoğlu’nun haberi yok

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın istifa açıklamasının ardından, kendisine herhangi bir bilginin gelmediğini söyledi.

Bugün 13.00'te Erzincan'da oynanacak Türkiye Kupası maçı öncesi Sergen Yalçın'ın Eskişehirspor'dan ayrıldığını söylediği iddia edilmişti. Söz konusu istifanın maçtan sonra yapılacağı öne sürülürken, Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, telefon aracılığıyla bilgiler verdi. Kendisinin şu an Eskişehir'de, takımın ise Erzincan'da olduğunu hatırlatan Başkan Özeçoğlu, böyle bir durumun olmadığını ve kendisine ulaşan herhangi bir istifanın söz konusu olmadığını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber