Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 17:58 Yorum: 0

Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu kuruldu

ARDAHAN (AA) - Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu (SERARFED) kuruldu.SERARFED Başkanı Burak Taştan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 aylık çalışmanın sonucunda federasyonu...

Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu kuruldu

ARDAHAN (AA) - Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu (SERARFED) kuruldu.

SERARFED Başkanı Burak Taştan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 aylık çalışmanın sonucunda federasyonu oluşturduklarını söyledi.

Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği, Ardahan Ayaz Çiçekleri Derneği, Kadına Şiddeti Önleme Derneği, Ardahan'ı Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği, Ardahan Sporgücü Derneği'nin birleşmesiyle federasyon kurduklarını ifade eden Taştan, "Bu federasyon ilimize memleketimize hayırlı olsun. Bu aslında bir noktada birlikte olduğumuzu gösteriyor. Daha güçlü olduğumuzu gösteriyor. Çünkü biz bu yola çıkarken, ilimizdeki sivil toplum bilincini oluşturmak, ilimizin sorunlarına daha duyarlı ve çözüm üretebilen dernekler yapısını oluşturmayı amaçlamaktayız. Federasyonumuza Ardahan’da kurulmuş bütün derneklerin kapısı sonuna kadar açıktır" dedi.

Bu vesileyle bütün derneklere seslendiğini, daha güçlü olmak için aynı çatı altında daha çok derneğin birleşmesinin gerektiğini vurgulayan Taştan, bunun AB sürecinde de önemli olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber