Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Aralık 2014 - 15:33 Yorum: 0

Serhat Ardahanspor'da kongre hazırlığı

ARDAHAN (AA) - Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Sedat Sural, kongre kararı aldıkları bildirdi.Sural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mücadele verdikleri Bölgesel Amatör Lig (BAL)...

Serhat Ardahanspor'da kongre hazırlığı

ARDAHAN (AA) - Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Sedat Sural, kongre kararı aldıkları bildirdi.

Sural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mücadele verdikleri Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'ta Serhat Ardahanspor'u önemli bir noktaya taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ardahan'ı sporda önemli bir mesafeye taşıdıklarını, bu başarı mutluluğu ile kongre kararı aldıklarını kaydeden Sural, "Bizler bu yola çıkarken ekip olarak Ardahan için çıktık. Tek bir gayemiz ve amacımız var, o da Ardahan'ın sporda adının duyulması. Biz bunu başardığımıza inanıyoruz. Çünkü niyetimiz Ardahan'ı hak ettiği noktaya doğru getirmektir. Önemli bir noktaya da getirdiğimiz inanıyoruz. Kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir başarı sağladık kulüp olarak. Buna şükür. Bugüne kadar bize destek veren herkese teşekkür ederken, aynı desteğin kulübün ve Ardahan'ın çıkarı için devamını istiyoruz" diye konuştu.

Sural, 3 Ocak Cumartesi günü yapılacak kongrenin gerek Serhat Ardahanspor gerekse de Ardahan için çok iyi olacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber