Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 18 Ekim 2017 - 14:58 Yorum: 0

Serik Belediyesi’nden modern parklar

Serik Belediyesi, ilçe halkının sosyal hayatını kaliteli geçirmesi için yeni parklar, fitness salonu, halı saha, okul bahçesi spor alanları ve yürüyüş...

Serik Belediyesi’nden modern parklar

Serik Belediyesi, ilçe halkının sosyal hayatını kaliteli geçirmesi için yeni parklar, fitness salonu, halı saha, okul bahçesi spor alanları ve yürüyüş yollarıyla sağlıklı bir yaşam için spora yatırım yapıyor.

Serik Belediyesi, ilçe halkının kaliteli zaman geçirmesi için mahallelerdeki parkları modern yeni nesil oyun grupları ile oturma bankları ile donattı. Başkan Çalık'ın talimatı ile merkez ve kırsal mahallelere park, fitness sahası, halı saha, okul bahçesi spor sahası ve yürüyüş yolları kazandırıldı. Parklardaki oyun alanları ve yürüyüş parkurları Avrupa Birliği standartlarında olan kauçuk ile kaplandı ve çitle çevrilerek daha da güvenli hale getirildi.

"Yeni nesil oyun grupları"

Klasikleşmiş salıncak ve kaydırakların bulunduğu parklarda çocukların ilgisini çekecek birbirinden farklı oyun gruplarının da yer aldığına dikkat çeken Başkan Çalık, "Geleceğimizin mimarı olacak çocuklarımızın daha modern parklarda zamanlarını geçirmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı, temiz ve güvenli bir şekilde oynamasını sağlarken aynı zamanda onların fiziki gelişimlerine katkı sağlayacak yeni nesil oyun gruplarını da kurduk" dedi.

"Parklara kontrol"

İlçede onlarca parkı yeni nesil oyun grupları ile donatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, parkların ilçeye yakışır olması için her gün rutin kontroller yapıyor. Yabani ot biçimi, ağaçlandırma, bitki çalışması yapan ekipler, arızalanan oyun gruplarını ve spor aletlerini de kısa sürede onarımını yapıyor.

Serik Belediyesi’nden modern parklar

Serik Belediyesi’nden modern parklar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber