Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:23 Kütahya’da bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu ele g...08:22 Başkan Mustafa Önsay’dan Milletvekili Kasap’ın Şehir Hastanesi açıklamasına...08:15 Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak sat...08:13 İzmir’de iki ayrı fabrikada çıkan yangın kontrol altında08:04 Kütahya’da trafik denetimlerinde 382 sürücüye cezai işlem uygulandı08:04 Hisarcık’ta satranç turnuvası07:56 AB Konseyi Başkanı Charles Michel: "Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak ist...07:35 Milas’ta orman yangını06:56 İzmir’de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor06:54 Maltepe’de korkutan iş yeri yangını: Restoran alev alev yandı06:43 Üç ilçede eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi06:09 İzmir’de 3 ayrı plastik fabrikasında çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi...04:21 UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalış...04:08 Hırvatistan’daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti02:57 Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında02:52 Tokat’ta 4.1 büyüklüğünde ikinci deprem02:05 Bakan Yerlikaya: “(Tokat’ta deprem) An itibari ile olumsuz bir durum yoktur...02:03 İstanbul’da taksiciler öldürülen meslektaşları için toplandı01:57 Tokat Valisi Hatipoğlu, “Olumsuzluk tespit edilmedi”01:43 İstanbul’da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
Türkiye 06 Eylül 2018 - 12:03 Yorum: 0

Serik Festivali’ne yıldız yaĞacak

Serik Belediyesi, tarafından 12-16 Eylül'de düzenlenecek olan "Serik Festivali "nde Türk müziğinin sevilen sanatçıları Demet Akalın, Mustafa Yıldızdoğan,...

Serik Festivali’ne yıldız yaĞacak

Serik Belediyesi, tarafından 12-16 Eylül'de düzenlenecek olan "Serik Festivali "nde Türk müziğinin sevilen sanatçıları Demet Akalın, Mustafa Yıldızdoğan, Resul Dindar ve Cengiz Kurtoğlu sahne alacak.

12 Eylül Çarşamba günü başlayacak olan festivalde ilk olarak Demet Akalın Çınaraltı Meydanında Saat 21:00'da sevenleriyle buluşacak. Ayrıca Serik Belediyesi tarafından Serik'te 70 yıldır tapu mağduru olan vatandaşlara tapuları düzenlenecek olan törenle dağıtılacak. 13 Eylül Perşembe günü ise her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleninde bu kez Mustafa Yıldızdoğan sevilen şarkılarını erkekliğe ilk adımını atan sünnet çocukları için okuyacak. 14 Eylül Cuma günü ise 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olan ve bu sezonda ilk kez 3.Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor futbol takımının şampiyonluk kutlamalarında Resul Dindar sahne alacak. 15 Eylül Cumartesi günü ise yine Serik'te geleneksel olarak düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri öncesi fantezi müziğin güçlü ismi Cengiz Kurtoğlu sahne alacak. Festival, 16 Eylül Pazar günü Çandır Mahallesinde gerçekleştirilecek olan ve Türkiye'nin birçok kentinden başpehlivanlar ile alt boylardan güreşçilerin katılacağı güreşlerle son bulacak.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise bütün Serik halkını festivale davet ettiklerini belirtirken, katılacak olan vatandaşların kendilerini onurlandıracağını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber