Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mayıs 2016 - 16:28 Yorum: 0

Serik’e Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, eğitim alanında ilçeye yapılan ve yapılması...

Serik’e Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, eğitim alanında ilçeye yapılan ve yapılması planlanan yatırımları gazetecilerle paylaştı.

Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık ve Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Serik'e yapılan ve yapılması planlanan eğitim yatırımlarının değerlendirmesi, eğitim alanındaki eksikler ve çözüm önerileri konuşuldu.

Eğitim alanında yapılan yatırımları ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda bir yol haritası belirlediklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, "Serik'e yapılmasını planladığımız eğitim projelerinin onayını aldık ve şuanda sisteme girmiş durumda. 2016 yılında Antalya İl geneline eğitim alanında 40 milyon 600 bin TL bütçe ayrıldı ve bu paranın ciddi bir bölümü Serik'e aktarıldı. Serik'e spor ve tarım lisesi yapma konusunda ciddi çabalarımız var. Allah'ın izniyle bu okullarımızı da kazandıracağız. Serik'imize yine yatılı okullar konusunda çalışmalarımız var. Yatılı okullarımızın sayısını artırarak Serik'e gelen öğrenci sayısı artırmak istiyoruz. Serik öğrenci kenti olacak" dedi.

Eğitim alanındaki değişime ve birlikte hareket edilmesi halinde birçok işim üstesinden daha kolay gelineceğine dikkat çeken Kaymakam Rıfat Altan, "Serik'te her alanda olduğu gibi eğitim alanında da ciddi değişimler oldu olmaya da devam ediyor" şeklinde konuştu.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ise "İnsanlar bir araya gelince inanın birçok sorun aşılabiliyor. Biz Kaymakamımızla, İlçe başkanımızla, Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte eğitim alanında yapacağımız yatırımlar konusunda destek almaya gittiğimizde yetkililer bizlere gıptayla baktılar. Hepimizin ortak paydası Serik. Serik'imiz için birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Çok güzel bir uyum yakaladık. Bakın Antalya İl geneline eğitim için ayrılan bütçenin büyük bir bölümü İlçemize aktarıldı. Serik diğer ilçelere göre açıkçası geçmişte payına düşeni alamamıştı maalesef geri kalmıştı şimdi bizde kaymakamımızın da desteği ile kaybedilen yılları telafi ediyoruz. Sadece eğitim alanında değil aynı zamanda belediyecilik yatırımları, sosyal projeler gibi birçok alanda Serik değişiyor" dedi.

Serik'in hak ettiği noktada olmadığını savunan Çalık, "Bizim gayemiz Serik'i tek ayak üstünde yükseltmek değil. Bizim amacımız Serik'imizi Eğitim, Turizm, Tarım, Spor, İmar gibi birçok etkeni içersin de barındıran sağlam bir yapı üzerinde yükseltmek. İşte biz bu anlayışla çalışıyoruz ve meyvelerini de almaya başladık."

Serik’e Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

Serik’e Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber