Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Temmuz 2014 - 21:43 Yorum: 0

Serinlemek için girdiği çayda boğuldu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde serinlemek için çaya giren kişi boğuldu.Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için Ankara'dan ailesiyle memleketi Koyulhisar ilçesine bağlı Aşağıkale...

Serinlemek için girdiği çayda boğuldu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde serinlemek için çaya giren kişi boğuldu.

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için Ankara'dan ailesiyle memleketi Koyulhisar ilçesine bağlı Aşağıkale Mahallesi'ne gelen Engin Kendirli (35), eşi Suna (33), çocukları Arda Turan (8) ve Rabia Kendirli ile Kelkit Çayı'nın kıyısına pikniğe gitti.

Sıcak havada serinlemek için çaya giren Kendirli, suda kayboldu. Suna Kendirli'nin telefonla haber vermesi üzerine çayın kıyısına gelen yakınları ile çevredeki vatandaşlar, Kendirli'yi arama çalışması başlattı. Bir süre sonra sudan çıkarılan Kendirli, ambulansla Koyulhisar İlçe Hastanesine kaldırılırken hayatını kaybetti. 

Kendirli'nin yakınları, hastanenin önünde sinir krizi geçirdi.

Kendirli'nin eşinin 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber