Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 20 Ağustos 2016 - 14:53 Yorum: 0

Serinlemek için kanala giren çocuk boğuldu

Samsun'un Bafra ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Serinlemek için kanala giren çocuk boğuldu

Samsun'un Bafra ilçesinde serinlemek için sulama kanalına giren çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Bahçeler Mahallesi Çakıllar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kanal şelalesinde suya giren ve henüz kimliği belirlenemeyen 16 yaşlarındaki bir çocuk akıntıya kapıldı. Yanında bulunan arkadaşları yakında bulunan Şahin Can'dan (67) yardım istedi. Şahin Can suda boğulma tehlikesi geçiren çocuğu çıkartmak istedi ama başarılı olamadı. Bu sırada 2 kilometre ileride sulama kanalına yüzmeye giden iki arkadaş, suyun içerisinde birinin hareketsiz halde gittiğini gördü. Hemen kanala giren Yusuf Zafer Gaymaz, çocuğu sudan çıkarttı. Durum jandarma ve polise haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çocuğun cansız bedenini sudan çıkartan Yusuf Zafer Gaymaz, "Burada yüzüyorduk. Baktık suyun altından bir ceset gidiyor. Tuttum sudan çıkarttım ama iş işten geçmişti" dedi.

Şahin Can da, "Arkadaşları benden yardım istedi. Girdim suya ama kurtaramadım" diye konuştu.

Polis ve jandarma ekipleri suda hayatını kaybeden çocuğun kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber