Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:33 Yorum: 0

Serinleten İndirim Fırsatları Piazza’da

Moda, stil, lezzet ve eğlencenin her rengini Şanlıurfalılarla buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Bayramı öncesi indirim fırsatlarıyla...

Serinleten İndirim Fırsatları Piazza’da

Moda, stil, lezzet ve eğlencenin her rengini Şanlıurfalılarla buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazan Bayramı öncesi indirim fırsatlarıyla bayram sevincini erken yaşatıyor.

Yaz sıcaklarının kavurduğu kentte, konuklarını serin, ferah ve güvenli ortamında ağırlayan Piazza AVM, sunduğu cazip kampanyalarla kazandırmaya devam ediyor. Piazza bünyesinde yer alan Türkiye'nin ve dünyanın ünlü moda markaları, Ramazan Bayramı öncesi alışverişe çıkan Şanlıurfalıları cazip indirim fırsatları ile karşılıyor. İndirim duyuruları mağazaların vitrinlerini süslerken, fırsatı kaçırmak istemeyen Şanlıurfalılar, indirimli alışverişin tadını çıkarıyor.

YÜZDE 70'E VARAN İNDİRİM

Türkiye'nin ünlü moda markası Koton, yüzde 50'ye varan indirim uygularken, erkek giyiminde son modayı yansıtan modelleriyle yeni sezonda da dikkati çeken Kiğılı, net yüzde 70 indirimle yüzleri güldürüyor. Sıra dışı tasarımlarla kadınlara hitap eden Ekol ise, yüzde 20 indirim ve tek fiyat kampanyasıyla meraklılarını bekliyor. W Collection da tüm ürünlerde yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor.

Modern kadının yaşam tarzına ilham veren Mango yüzde 50 indirim fırsatıyla misafirlerini ağırlarken, ayakkabı şıklığının adresi Bambi, ilk üründe yüzde 50, ikinci üründe ekstra yüzde 30 indirim uyguluyor. İnci ise ilk ürüne yüzde 50, ikinci ürüne de artı yüzde 50 indirim uyguluyor. Derimod yüzde 60, Hotiç yüzde 70, Hummel ise yüzde 50'ye varan indirimiyle şıklığı kadar ayak sağlığını da düşünenlerin öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Arena, açılışa özel yüzde 50 indirim fırsatı ile ziyaretçilerin yüzünü güldürürken, Greyder mağazasında ayakkabılar 99,99 TL'den satışa sunuluyor.

ETİKETLER YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Defacto, "1 al, 3 giy" kampanyasıyla seçili ürünlerini 19,99 TL'den satarak alışverişi cazip hale getiriyor. Kadın ve erkeklerin vazgeçilmez iç giyim markası olan Dagi de seçili ürünlerinde 3 al 2 öde fırsatı sunuyor. Loft ikinci ürüne yüzde 50 indirim yaparken, Colin's net yüzde 40'a varan indirimlerle ziyaretçilerini mutlu ediyor.

ZOR BEĞENENLERE BOL SEÇENEK

Zor beğenen kadınlar için bol seçenek sunan Piazza AVM'de Armine yeni sezon ürünlerinde net yüzde 30, Accort yüzde 50, Batik ise yüzde 30 indirim fırsatlarıyla alışverişe renk katıyor. Şık kadının olmazsa olmaz aksesuarı olan çantada ise Matmazel yüzde 40'a varan indirimleriyle Şanlıurfalı kadınların yoğun ilgisini çekiyor. Çocuk ve bebek giyim markası Panço da yüzde 50'ye varan indirimleriyle fırsat şenliğine katılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber