Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ekim 2016 - 13:43 Yorum: 0

SERKA 5.Kısa Film Yarışması başvuruları başladı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen "tarımsal ve hayvansal ürünler" temalı Kısa Film Yarışması başladı.

SERKA 5.Kısa Film Yarışması başvuruları başladı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen "tarımsal ve hayvansal ürünler" temalı Kısa Film Yarışması başladı. Yarışmacılar, kurmaca ve belgesel eserleriyle 2 Aralık 2016 tarihine kadar başvuruda bulunabilirler.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen "tarımsal ve hayvansal ürünler" temalı 5.Kısa Film Yarışması başvuruları başladı. "Tarımsal ve hayvansal ürünlerin insan hayatındaki önemi ve bölge illerindeki ekonomik değerini" ortaya koymak amacıyla düzenlenen yarışmada, filmlerin Ajansın faaliyet yürüttüğü Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinden birinde çekilmiş olması şartı aranıyor. Profesyonel ve amatör yönetmenlerin başvuruda bulunabileceği yarışmaya 2014 ve sonrasında çekilen filmler katılabiliyor. Yarışmada, birinciye 7 bin, ikinciye 5 bin, üçüncüye 3 bin ve mansiyona 1.000 TL olmak üzere toplam 16 bin TL ödül verilecek. Yarışmacılar iki filmle başvuruda bulunabilecek. Katılımcılar, 2 Aralık 2016 tarihinde sona erecek yarışmanın detaylarını http://www.serka.gov.tr/kisafilm/kisafilm.html adresinden öğrenilebilirler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber