Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Spor 12 Temmuz 2020 - 20:33 Yorum: 0

Serkan Özbalta: “Bu sene ilk defa 3 gollü bir galibiyet aldık”

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Fatih Karagümrük'ü mağlup eden Keçiörengücü'nde Teknik Direktör Serkan Özbalta, "Bu sene ilk defa 3 gollü bir galibiyet...

Serkan Özbalta: “Bu sene ilk defa 3 gollü bir galibiyet aldık”

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Fatih Karagümrük'ü mağlup eden Keçiörengücü'nde Teknik Direktör Serkan Özbalta, "Bu sene ilk defa 3 gollü bir galibiyet aldık. Aynı zamanda da gol yemedik" dedi.

TFF 1.Lig'in 33. haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup eden Keçiörengücü'nde teknik direktör Serkan Özbalta, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Ligi 8. sırada bitirmek için mücadele edeceklerini belirten Özbalta, "İddiamızın bittiği bir müsabaka geçen hafta tamamı ile bittiği bir müsabaka. Ama rakibin play-off'a kalması ile ilgili ciddi bir puan avantajı var. Zaten haftaya da kendi sahalarında 1 puan almaları yeterli olacak play-off'a kalmaları için. Böyle bir müsabakaya çıktık ancak diğer maçların sonuçları da burayı ilgilendiriyordu o anlamda Karagümrük çok sağlam şekilde maça asıldı. Biz de oyuncularımıza iddiamızın bittiğini ama hedefimizin bitmediğini söyledik. Bu Ligde bitirebileceğimiz en iyi yer 8'incilik. Sekizinci bitirmemiz gerekiyor ki play-off'a kalamıyoruz ama kendi içimizdeki yarış, kendi içimizdeki gelişimi devam ettirebilmemiz açısından bu maç çok önemliydi bizim için. Buna göre sahada organize olduk ve maça da çok iyi başladık. Daha 6. dakikada iki tane pozisyonumuz vardı. Ama hakeza bizim de dalgınlığımızdan bir ciddi pozisyonu da Karagümrük'ün vardı. Kaleci Birkan'ın çıkardığı ciddi bir performans grafiği çizen kalecimiz. O anlamda ilk defa bu sene 3 gollü bir galibiyet aldık. Aynı zamanda da gol yemedik. Yanılabilirim ama 14 veya 15. maç olabilir. Yani sezonun hemen hemen yarısında gol yememişiz. Bu cidden çok önemli bir başarı ve bizler bunu yaparken sizler de yakından takip ediyorsunuz ki bunu defans yaparak yapmıyor bu takım. Oyunu domine ederek, önde oynayarak, rakip takımın birinci bölgesinde pas adedini fazla tutarak ki biliyorsunuz çok zordur. Bizim takımın istatistikleri var, bunu bir maçta ortalama 34 -35 kere sadece 18'in içine giren bir futbol takımından bahsediyoruz. Bu inanılmaz bir istatistik. O anlamda sevinçliyim mutluyum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber