Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 23 Ocak 2021 - 09:43 Yorum: 0

Sert kışa rağmen yol çalışmaları aralıksız sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, kış nedeniyle sertleşen hava koşullarına rağmen, yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sert kışa rağmen yol çalışmaları aralıksız sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, kış nedeniyle sertleşen hava koşullarına rağmen, yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kırsal ve merkez mahallelerde kilit taş çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen yol yapım ve yenileme çalışmaları kapsamında, Dedecik ve Seymenli Mahallesi'nde kilit taş kaplanan yeni yollar kırsal mahalle sakinlerinin istifadesine sunuluyor. Ayrıca Ferhadanlı Mahallesi'nde de birçok sokakta kilit taş yol onarımı gerçekleştirildiği bildirildi.

Kırsal mahallelerin yanı sıra merkez mahallelerde de kilit taş çalışmaları devam ediyor. Çiftlikönü Mahallesi'nde yoğunlaşan yol onarım çalışmaları ile bazı sokaklarda bozulan zemin yeniden düzenlenerek kilit taşla kaplanıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, hava koşulları izin verdiği sürece yol yapım, onarım ve yenileme çalışmalarının hız kesmeden sürdürüleceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber