Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 07 Temmuz 2018 - 10:03 Yorum: 0

Sertifika alıp yardımcı anne oldular

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evinde devam eden mesleki eğitim kurslarına devam eden 12 kursiyer eğitimlerini tamamlayıp sertifika alarak iş hayatına...

Sertifika alıp yardımcı anne oldular

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evinde devam eden mesleki eğitim kurslarına devam eden 12 kursiyer eğitimlerini tamamlayıp sertifika alarak iş hayatına "yardımcı anne" olarak başladı.

Pursaklar Belediyesi ilçedeki binlerce kadına değişik alanlarda eğitim verip meslek ve sertifika sahibi yapmaya devam ediyor. Belediyenin hanım evlerinden biri olan Ayyıldız Hanım Evindeki mesleki eğitim kurslarına katılan 12 kursiyer 936 saatlik eğitimlerini başarıyla tamamlayıp MEB onaylı sertifika aldı. Sertifika alan hanımların birçoğu "yardımcı anne" olarak iş hayatına atılıp kendi parasını kazanıp ev ekonomisine katkı sunmaya başladı. Pursaklar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından sunulan çok sayıda kursa katılarak meslek sahibi olan Pursaklarlı hanımlar hem Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e hem de halk eğitim merkezi yetkililerine teşekkür etti.

Sertifika alıp yardımcı anne oldular

Sertifika alıp yardımcı anne oldular

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber