Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 13:53 Yorum: 0

Serttaş: "Terör saldırıları Türkiye’yi dize getiremeyecektir"

Serttaş Bakliyat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, Mersin'de polisleri taşıyan servis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı...

Serttaş: 'Terör saldırıları Türkiye’yi dize getiremeyecektir'

Serttaş Bakliyat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, Mersin'de polisleri taşıyan servis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırıyı yayınladığı masajla kınadı.

Serttaş, mesajında şunları kaydetti:

"Kentimizde emniyet güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen bombalı saldırı, lanetlenmesi gereken bir terör eylemidir. Bu menfur terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler, toplumsal barış ve huzurumuzu hedef almıştır. Dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracağına olan inancım tamdır. Herkes bilmelidir ki hiçbir terör saldırısı Türkiye'yi dize getiremeyecektir. Bu hain saldırıda yaralanan polis memurlarımıza acil şifalar, tüm Mersin halkına da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber